viltvormgeving

home > viltvormgeving > face felt art community project

:: FACE Felt Art Community Project

Op 25 juli 2017 deed ik een oproep op facebook: Hulp gevraagd voor VILT experiment

‘Ik wil weer eens wat….grote viltkunstwerken maken met heel veel kleurige flappen en dat samen met jullie! Te beginnen met 1 ochtend in de maand. We kunnen een viltwerk voor elkaar maken, waarbij de ontvanger de wol betaalt of we maken unieke en onbetaalbare kunstwerken die we peperduur verkopen en de opbrengst delen we . Ach en alles begint ten slotte met een droom. Wie doet er mee! Koffie en chocolade ruim aanwezig!

 Op 6 september 2017 gingen we echt van start : Blij mijn Felt comunity art project is vanmorgen van start gegaan met de Zeeuwse lichting. Met koffie, chocolade, wol en vooral veel gezelligheid. Super om met elkaar aan een kunstwerk te werken.

Er deden 4 Zeeuwse dames mee en 6 dames uit heel Nederland, Franeker, Roden, Geule, Schore, Tilburg en Buren. Het eindresultaat is geexposeerd op de Handwerk en Quildagen in de beursfabriek in Nieuwegein op 23,24 en 25 november 2017.

Vanaf januari 2018

hangt ons werk in het prachtige nieuwe kantoor van Stichting Zig Zag (Zeeuwse Innovatie groep voor vrouwelijk onderneemsters ) in Vlissingen.

 

 

 

 
 
 
periode:
 juli tot november 2017

afmetingen:
 3 panelen van 200x80

prijs:
 €1500 per paneel

geplaatst:
 06-04-2018
afbeelding 1 van 6